Plagron Start Up, 100ml

385,00 Kč

Start Up 100ml od Plagron je Alga Grow, Power Roots a Vita Race v jednom. Hodí se pouze pro kultivaci rostlin v hlíně. Posiluje imunitu, rozvíjí kořeny, akceleruje růst.

Nejmenší Plagron Start Up 100ml zásobuje mladé rostliny živinami a důležitými ingrediencemi v náročných prvních týdnech růstu. Toto kombinované hnojivo dokonale simuluje použití tří jiných Plagron produktů (Alga GrowPower Roots a Vita Race).

Složená výživa Plagron Start Up 100ml je určena pouze pro pěstování v půdě bez živin. Obsahuje totiž základní živiny NPK (3-2-3), kořenový stimulátorpřírodní růstové hormony, vitaminy, výtažky z řas nebo huminové kyseliny.

Plagron Start Up podporuje rozvoj silného kořenového systému s dostatkem vlásků, aby rostlina mohla přijímat více živin. Dále zvyšuje produkci chlorofylu a tak stimuluje komplexní nárůst zelené hmoty (stonky, listy). Zároveň posiluje přirozenou imunitu rostliny a připravuje ji důkladně na květové období.

Míchá se s vodou v poměru 1:150. Hnojivo Start Up používejte pouze v nehnojených půdních mixech. Nekombinujte s žádnými dalšími produkty, Plagron Start Up obsahuje dostatek živin a důležitých látek. Objem 100 ml.