Plagron Hydro A+B, 5L

1 499,00 Kč

Základní hydro výživa pro rostliny v inertních substrátech. Plagron Hydro A+B, 5L. je určeno pouze pro hydroponickou kultivaci při růstovém i květovém období.

Dost koncentrované hnojivo Plagron Hydro A+B nezanáší žádný kapilárový systém, takže je vhodné pro všechny typy hydroponických systémů. Poměr základních živin je u Hydro A 5-0-2 a u složky Hydro B 2-5-9. Hydro A dodává rostlinám také vápník.

Plagron Hydro A+B je organominerální hydro výživa pro růstovou a květovou fázi. Využívá se při pěstování rostlin v hydroponických substrátech a systémech. Všechny živiny obsahuje v chelátové formě, takže je rostlina snadno a rychle absorbuje. Používá se po celou dobu živení rostliny současně a ve stejném poměru (1:625).

Nejlepších výsledků dosáhnete, pokud budete používat Hydro A+B společně s univerzálními doplňky Plagron. Power Roots pomáhá s rozvojem kořenů, Pure Zym dodává důležité enzym a stimulační akcelerátor Green Sensation se postará o masivní květy s nadstandardní strukturou, přírodní vůní a chutí.

Plagron Hydro A+B, 5L je využitelné ve všech typech inertních substrátů (Rockwool Grodan, Mapito, keramzit aj.).

Balení obsahuje 2x 5 litrové lahve. Obě složky mícháme v poměru 1:625. Používá se současně v období růstu i květu.