Plagron Hydro A+B, 1L

499,00 Kč

Hydroponické hnojivo Plagron Hydro A+B je vhodné pro všechny typy inertních substrátů a zavlažovacích systémů. Pro celé období života rostliny. Objem 2x 1 litr.

Toto základní hnojivo je určeno na hydroponické pěstování rostlin ve všech inertních substrátech (Grodan, Mapito, keramzit aj.) a v jakýchkoliv zavlažovacích systémech, včetně těch kapilárových. Plagron Hydro A+B je organominerální hnojivo na růst i květ současně. 

Koncentrované hydroponické hnojivo obsahuje živiny v dobře rozpustné a pro rostliny rychle vstřebatelné formě. Obě složky používáme po celou dobu živení a ve stejném poměru. Hydro A obsahuje kromě dusíku a draslíku (NPK=5-0-2) ještě vápník. Hydro B dodává rostlinám i fosfor (NPK=2-5-9)

Kombinace Hydro A+B a univerzálních doplňků Plagron přináší maximální využití potenciálu pěstovaných rostlin. Pro silnější kořenový systém použijte Power Roots, pro enzymatickou injekci poslouží Pure Zym. Úžasné účinný Green Sensation zajistí bohaté květenství s kompaktními a voňavými květy. U plodonosných rostlin napomůže ztěžknutí plodů.

Balení obsahuje dvě litrové lahve. Obě složky se míchají vždy v poměru 1:625 a používají se současně po celou dobu živení.