Plagron Cocos A+B, 10L

1 999,00 Kč

Dvousložková základní výživa pro pěstování rostlin v kokosovém substrátu, Plagron Cocos A+B. Vždy používejte obě části současně. Objem 2x10 litrů.

Plagron Cocos A+B je tekuté, vysoce koncentrované základní hnojivo na biominerální bázi určené pro hnojení rostlin jak ve fázi růstu, tak ve fázi květu. Obsahuje snadno vstřebatelné živiny v širokém rozsahu pH a důležité huminové nebo fulvové kyseliny. V nádobě hnojivo nikdy nekrystalizuje.

Kromě dusíku a draslíku obsahuje složka Cocos A také hořčík, vápník a huminové kyseliny. Cocos B obsahuje všechny NPK živiny, hořčík a stopové prvky.

Základní dvousložkové hnojivo Plagron Cocos A+B bylo vyvinuto speciálně k pěstování ve všech druzích a typech upravených kokosových substrátů. Ideálních výsledků dosáhnete při kombinaci s kokosovými vlákny Plagron Cocos Premium, Cocos Brix nebo Cocos Slab rohož. Hnojivo se přidává do zálivky a je vhodné do všech typů automatických závlah.

Používejte hnojivo Cocos A+B společně s ostatními 100% univerzálními doplňky značky Plagron a dosáhnete maximálních výnosů. Balení obsahuje dvě litrové lahve Plagron Cocos A a Plagron Cocos B.

Obě složky se míchají s vodou samostatně v poměru 1:250. Používají se ale současně po celou dobu živení rostliny.