Plagron Cocos A+B, 5L

1 199,00 Kč

Dvousložkové hnojivo pro základní výživu rostlin v kokosových substrátech. Plagron Cocos A+B používejte po celou dobu živení a vždy současně. Objem 5 litrů.

Koncentrované základní hnojivo Plagron Cocos A+B 5L je určeno pro celou dobu živení. Obě složky se používají současně, ve stejném poměru a v době růstu i květu při pěstování rostlin v substrátu z kokosových vláken.

Cocos A obsahuje vyvážený poměr dusíku a draslíku (3,9/0,9), součástí formule je i důležitý hořčík a vápník. Cocos B dodává kompletní N-P-K živiny v poměru 0,8-4,1-2,4, hořčík a další stopové prvky (železo, molybden, měď, mangan, zinek). Součástí jsou též fulvické a huminové kyseliny. Výživa se přidává do zálivky a je kompatibilní se všemi typy automatických závlah. Nikdy nekrystalizuje. Míchá se v poměru 1:250. 

Používejte hnojivo Cocos A+B 5L společně s coco substráty a univerzálními doplňky Plagron a dosáhnete skvělých sklizní. Výživa je nejefektivnější ve spojení s Cocos Premium i dehydratovanými Cocos Brix nebo Cocos rohožemi.

Balení obsahuje dvě litrové lahve Plagron Cocos A a Plagron Cocos B.Balení se skládá ze dvou 5 litrových lahví.