Plagron Alga Grow, 1L

449,00 Kč

Výživa pro období růstu, Plagron Alga Grow celkově posiluje rostlinu, podporuje aktivní mikrobio život a stimuluje tvorbu chlorofylu. Objem 1 litr. N-P-K = 4-2-4.

Toto základní hnojivo Plagron Alga Grow, 1L se vyrábí z mořských řas a obsahuje mnoho výživných a důležitých látek, které jsou přímo vstřebatelné rostlinou. Používá se výhradně v růstovém období (první dva týdny). Používáním tohoto základního hnojiva na růst podpoříte mikrobiologický život v substrátu, stimulujete tvorbu chlorofylu a nárůst zelené hmoty. Rostlina bude maximálně připravená na přechod na květ.

100% bio výživa Alga Grow je vhodná pro kultivaci rostlin v hlíně nebo nepředhnojené zemině Plagron Promix. Použití s Allmix, Royalmix, Batmix nedává smysl, protože už obsahují dostatek živin pro první týdny.

Pro nejlepší pěstební výsledky doporučujeme kombinovat s 100% univerzálními doplňky Plagron (Power Roots, Vita Race). Tato výživa na růst není určena pro kapilárovou závlahu.

Plagron Alga Grow se přidává do zálivky, ale lze je také aplikovat postřikem na listy.Objem 1 litr. N-P-K = 4-2-4. Poměr pro mix 1:250. Po smíchání s vodou spotřebujte do 24 hodin.