LED Domácí osvětlení s klipsnou a časovačem, 20W

1 599,00 Kč

LED double osvětlení s klipsnou a časovačem, 20W

Tento domácí Led system zaručuje jedinečný přísvit nad rostliny s možností regulovat světlo i nastavit počáteční čas svícení bez nutnosti dalších redukcí. Světlo nad truhlík, pařník nebo květináčky umístíte snadno pomocí kovové klipsny, jejíž čelisti sevřou tloušťku až 6 cm. Součástí 20 W plnospektrálního LED přisvětlení pro rostliny je jednoduché ovládání časovače, pěstebního spektra a intenzity osvětlení skoro jak u klasické lampičky.

Při plném výkonu 20 W svítí část s modrým i plným světelným spektrem. Intuitivní ovládání umožňuje zapnout až 3 režimy LED osvětlení. První režim spustí pouze 13,5 W s fialovými full spectrum diodami, které dodá rostlinám vyváženou dávku energie ve všech částech spektra. Druhý režim spustí 6,5 W modré světlo, které slouží ke zvýšené podpoře růstu. Třetí režim je kombinací prvního a druhého.

Součástí Ledky je také časový vypínač,který umožňuje svícení v režimech 3, 9 nebo 12 hodin. Světlo tak můžete zapnout třeba jen ráno nebo večer na 3 hodiny a přilepšit světelným podmínkám rostlin. Světlo se vypne po nastavené době, 24 hodin od spuštění se světlo zase rozsvítí na určený čas. Není nutné Ledku znovu zapínat!

Obsah balení:

  • dvojité LED osvětlení s klipsem a časovačem
  • LED pěstební osvětlení 20W
  • napájecí 3A USB adaptér
  • návod k použití