Homebox Vista Medium, 125x65x120cm

6 599,00 Kč

Nový stan na pěstování Homebox Vista Medium v béžové barvě a s rozměry 125x65x120 cm. Originální řešení pro pěstování většího počtu malých rostlin.

Elegantní Homebox Vista Medium je podobný například konkurenčním Dark Propagator od Secret Jardin a konstrukčně vychází ze staršího Cloneboxu. Moderní zpracování tohoto stanu nabízí zajímavé řešení pro vyplnění nevzhledného nebo neobsazeného prostoru v bytě opravdu efektivním způsobem. Hlavní výhodou je možnost rozdělit stan pomocí poliček na tři pěstební plochy.

Stan na pěstování Vista Medium samozřejmě splňuje ty nejnáročnější požadavky pěstitelů ale i hospodyněk a kuchařek. Kdo by nechtěl neustále čerstvé bylinky?!

Spolehlivou tradicí stanů Homebox je stabilní kovová konstrukce, odolné neprůsvitné zipy a pevné spoje. Vysoce kvalitní odrazová fólie PAR+ zvyšuje odraz světla a tak podporuje růst rostlin pod umělým osvětlením. K nepřetržité kontrole bez častého porušení vnitřního mikroklimatu napomáhají přední a dvě postranní okna. Rostlinky tak budete mít stále pod dohledem.

Ideální ventilaci obstarají otvory na přítah/odtah o průměrech 100 mm (dva vzadu), 200 mm (jeden nahoře). Světlý growbox Homebox Vista Medium je určen pro pěstování rostlin nebo sazenic pod osvětlením s nižší wattáží.

Stan nabízí ppěstební prostor o rozloze 2.4 m2. Konstrukční nosnost 40 kg, rozměry 125x65x120 cm. Všechny produkty Homebox jsou zdravotně nezávadné a garantují bezpečnou a úspěšnou kultivaci rostlin. Stan je po uzavření zcela neprůsvitný.