Homebox Ambient Q150+, 150x150x220cm

7 779,00 Kč

Nový pěstební stan Homebox Ambient Q150+. Světlý prostorný stan v rozměrech 150x150x220 cm. Spolehlivá konstrukce, odrazová fólie PAR+, po uzavření neprosvítá. Vyšší o 20cm!

Světlý stan na pěstování Homebox Ambient Q150+ je vhodný pro kultivaci široké škály rostlin. Rozměry umožňují využití středně velkých hydroponických systémů nebo několik květináčů, včetně těch samozavlažovacích od Autopot.

Vyšší stan je stejně jako ostatní Homeboxy vybaven vnitřní fólií ze speciálního materiálu, který zvyšuje hodnoty PAR+ a světelnou účinnost. Fólie dokáže odrazit více světla a méně tepla a tím pozitivně ovlivňuje život a růst rostlin pod umělým osvětlením.

Při pěstování s Homeboxem se můžete spolehnout na pevné plátno vnějšího pláště, vysoce spolehlivou kovovou konstrukci s posílenými plastovými spoji. Ochranu před vytopením zajišťuje nepropustná podlaha, před škůdci chrání síťka na ventilačních otvorech. Výhodou jsou i postranní okna pro snadný a rychlý přístup k rostlinám. Větší světlý box Ambient Q150+ splňuje vysoké nároky indoor pěstitelů také díky ideálnímu řešení ventilace a světelně nepropustným zipům.

Pěstební stan Homebox Ambient Q150+ je určen pro pěstování všech rostlin pod osvětlením s vyšší wattáží. Po úplném uzavření je světelně nepropustný.