Plagron Power Roots, 250ml

539,00 Kč

Organický kořenový stimulátor pro prvních 5 týdnů. Plagron Power Roots 250ml pomůže rozvinout masivní a zdravý kořenový systém a skvěle připraví rostlinu na další fázi.

Hustě koncentrovaný kořeňák Power Roots 250ml se používá v prvních pěti týdnech, dokud rostlina nezíská dostatek sil pro závěr květové fáze. Rostliny zásobuje přímo absorbovatelnými základními živinami NPK v nízkých poměrech (1-0-2) a důležitými aminokyselinamivitamíny a huminovými kyselinami.

Plagron Power Roots funguje skvěle ve všech typech pěstebních medií a při všech kultivačních metodách. Nejlépe pracuje v kombinaci s jakoukoliv řadou Plagron Terra, Alga, Coco, Hydro nebo doplňky Pure Zym resp. Vita Race. Doporučenou kombinaci najdete v dávkovací tabulce v galerii obrázků.

Látky obsažené v tomto organickém kořenovém stimulátoru pracují téměř okamžitě. Plagron Power Roots 250ml podporuje nejen masivní rozvoj kořenového systému ale také celkový růst rostliny. Posiluje odolnost proti nemocem a škůdcům, oživuje a podporuje půdní život. Je vhodný i pro bio pěstování.

Poměr N-P-K = 1-0-2. Poměr míchání 1:1000. Objem 250ml. Zálivku spotřebujte do 24 hodin. Power Roots není vhodný pro malé sazenice nebo řízky bez vyvinutého kořenového systému!