Plagron Green Sensation, 100ml

549,00 Kč

Univerzální stimulátor Plagron Green Sensation 100ml pro větší květy a chutnější plody. Komplexní doplněk s PK živinami, enzymy, boostrem a povzbuzovačem v jednom.

Plagron Green Sensation je extra silný a výživný květový stimulátor a nejen to. Obsahuje základní živiny PK (fosfor a draslík), rostlinné hormony, vitamíny a aminokyseliny.

Hormony obsažené v Green Sensation 100ml stimulují tvorbu cukrů a zlepšují jejich transport v rostlině. Zároveň urychlují vývoj a dozrávání plodů. Buněčná struktura je pevnější, zvyšuje se odolnost proti nemocem. Green Sensation je také vhodný pro rostliny po stresových situacích (napadení škůdci, nemoc, přesazení atd.).

Aplikuje se do zálivky a používá se od 4. týdne květu (celkově 6. týdne). Je velmi koncentrovaný a tedy hospodárný. Při používání Green Sensation 100ml se nepoužívá PK 13-14, Pure Zym ani žádné květové stimulátory. Míchá se v poměru 1:1000!

Green Sensation, univerzální a účinný doplněk

Velmi koncentrovaný květový stimulátor Green Sensation je vhodný pro všechny typy pěstebních substrátů, systémů a kultivačních technik (půda, kokos, rockwool, mapito, NFT, Ebb a Flow, atd). Používejte Green Sensation společně s ostatními hnojivy a doplňky značky Plagron a dosáhnete tak nadstandardních úspěchů.

Objem: 100ml. Běžné dávkování 1:1000. N-P-K = 0-9-10.